KC is the chairman of Parbat Fruit and Vegetable Business Association


Parbat- Fruit and vegetable traders of Kusma in the mountains have organized.

A meeting of fruit and vegetable traders on Wednesday formed a working committee under the chairmanship of Kedar Bahadur KC.

The committee has Shri Prasad Poudel as senior vice-chairman, Lokraj Giri as vice-chairman, Dipendra Subedi as secretary, Bir Bahadur Chhetri as joint secretary and Gyanukumari Sharma as treasurer.

Similarly, Dhrub Poudel, Krishna Bahadur Basyal, Ram Prasad Poudel, Ashok Shrestha and Bishnu Khatri are among the members.

The advisors of the committee are Khagraj Upadhyaya, Bhoj Kumar Shrestha, Bishnu Prasad Sharma (Bhuvanji), Sagar Giri and Binay Sharma (Baburam).

Chairman KC said that the committee's statement would be prepared and registered with the district administration to work for the rights and interests of fruit and vegetable traders.


KC Parbat Fruit and Vegetable Business Association के अध्यक्ष हैं

पर्वत में कुसमा के फल और सब्जी व्यापारियों ने संगठित किया है।

फल और सब्जी व्यापारियों की एक बैठक ने बुधवार को केदार बहादुर केसी की अध्यक्षता में एक कार्य समिति का गठन किया।

समिति में वरिष्ठ उपाध्यक्ष के रूप में श्री प्रसाद पौडेल, उपाध्यक्ष के रूप में लोकराज गिरी, सचिव के रूप में दीपेंद्र सूबेदार, संयुक्त सचिव के रूप में बीर बहादुर छेत्री और कोषाध्यक्ष के रूप में ज्ञान कुमारी शर्मा हैं।

इसी प्रकार, ध्रुब पौडेल, कृष्ण बहादुर बस्याल, राम प्रसाद पौडेल, अशोक श्रेष्ठ और बिष्णु खत्री सदस्य हैं।

समिति के सलाहकार खगराज उपाध्याय, भोज कुमार श्रेष्ठ, बिष्णु प्रसाद शर्मा (भुवनजी), सागर गिरी और बिनय शर्मा (बाबूराम) हैं।

अध्यक्ष केसी ने कहा कि फल और सब्जी व्यापारियों के अधिकारों और हितों के लिए काम करने के लिए जिला प्रशासन के साथ समिति का बयान तैयार किया जाएगा।




KC is the chairman of Parbat Fruit and Vegetable Business Association  KC is the chairman of Parbat Fruit and Vegetable Business Association Reviewed by sptv nepal on September 30, 2020 Rating: 5

No comments:


Recent in tips